Windows installeren

“Complete installatie en uitleg van al uw gewenste software”

Hulp bij installatie van Windows 10

Windows 10 is er eindelijk! Wereldwijd zijn er al veel mensen overgestapt op de nieuwste versie van Windows. Wij hebben al vele mensen geholpen bij het installeren en overstappen op Windows 10.

Wij weten precies hoe Windows 10 werkt en kunnen u voorzien van handige tips en ondersteuning bij het gebruik. Het is ook mogelijk om bij ons de licentie voor Windows 10 te kopen indien u niet de gratis upgrade kunt uitvoeren. (neem contact op voor meer informatie over een gratis licentie)

Wij kunnen eventueel een back-up maken van al uw bestanden zodat u kunt overstappen naar Windows 10 met behoud van al uw persoonlijke bestanden. Na de installatie installeren wij een virusscanner om uw veiligheid op het internet te waarborgen. Voor de installatie is enige kennis vereist, wij zorgen ervoor dat de installatie volledig en correct verloopt.

  • Overstappen op de nieuwste versie van Windows
  • Volledige installatie
  • Virusscanner
  • Eventueel een back-up
Windows 10 and office on screen
windows 7 & 8 logo

Installatie Windows 7 & Windows 8.1

Wilt u toch een oudere versie blijven gebruiken van Windows? Dit kan natuurlijk ook. Wij doen nog steeds installaties voor deze versies. Windows XP en Vista bieden wij niet meer aan. Ons advies is om over te stappen ook omdat Microsoft geen ondersteuning meer bied op de oudere versie van Windows.

  • Volledige installatie
  • Eventueel een back-up van al uw bestanden
  • Installeren van software
  • Geen gedoe en direct aan de slag!

Windows is vastgelopen of werkt niet meer

Werkt uw versie van Windows niet meer? In de meeste gevallen kunnen wij behoud van uw data waarborgen en Windows weer opnieuw installeren. Het voordeel hiervan is dat uw computer of laptop weer een stuk sneller werkt en geen virussen meer bevat. Tot slot zetten wij uw data weer terug. Zo bent u nooit uw belangrijke foto’s, muziek, video’s of andere bestanden kwijt.