Veilig surfen

“Advies en uitleg om veilig over het internet te surfen”

Veilig surfen op het internet

Om veilig over het internet te kunnen surfen is het essentieel dat u in het bezit bent van een goede virusscanner en de laatste updates heeft. Wij helpen u graag met het installeren en instellen van uw virusscanner en de installatie van updates.

Anti-Virus installeren

Er worden per dag duizenden virussen gemaakt. Als u in het bezit bent van een goede virusscanner is het belangrijk dat u deze ook up-to-date houdt zodat de virusscanner de nieuwste bedreigingen kan constateren.

ESET anti-virus
internet browsers

Privacy gevoelige gegevens beschermen

Het is ook belangrijk om een anti-spyware programma te installeren. Vaak zitten er virussen verstopt in e-mails of andere programma’s die u gebruikt. Deze zijn soms bijna niet te herkennen en lijken origineel. Wij helpen u graag met de installatie en geven u graag tips om dit soort virussen te herkennen.

Veilig uw aankopen doen op het internet

De mogelijkheden zijn oneindig op het internet. Tegenwoordig kunt u ook uw aankopen doen via het Internet. Wij adviseren u graag in wat u allemaal kunt tegenkomen en waar u op moet letten tijdens het shoppen.

Social Media

Wilt u niet dat al uw gegevens blootgesteld staan voor alle gebruikers op social media? Hier zijn instellingen voor en wij helpen u graag uw privacy te waarborgen op social media.