Internet & E-mail

Instellen van uw e-mail

Wilt u uw e-mail overal kunnen bereiken met bijvoorbeeld uw tablet of smartphone? Wij merken dat veel mensen er moeite mee hebben om de mail in te stellen op de telefoon of tablet. Wij helpen u stap voor stap op weg en zorgen ervoor dat u uw e-mail overal kunt benaderen.

Mijn e-mail werkt niet / ik krijg geen mails binnen

Het komt soms voor dat u uw e-mail niet meer ontvangt doordat een bepaalde instelling is veranderd. Wij gaan samen met u kijken waar de oorzaak ligt en lossen dit voor u op. Wij kunnen u ook tips geven waardoor u het de volgende keer eventueel zelf kunt oplossen.

De providers KPN, Ziggo, Telfort, Vodafone etc.

Bij elke provider kunt u internet, televisie en telefonie bestellen. Maar wat is nu het beste voor u? Wij kunnen u advies geven in uw keuze. Ook het aansluiten van internet nemen wij uit handen. Dit kan bij een nieuwe maar ook bij uw bestaande aansluiting.

Installeren draadloos internet

Werkt uw internet niet of slecht of heeft u geen draadloos internet? Wij kunnen u advies geven en hulp bieden bij het installeren van een draadloze router en eventuele andere apparatuur waarmee u uw draadloze netwerk kunt verbeteren zoals een accesspoint. Wilt u hier meer informatie over? Neem dan contact met ons op.

Laptop, televisie, computer en smartphone verbinden met WiFi

Wij helpen u met het aansluiten van al uw apparatuur op het draadloze internet bij u thuis. Ook als er problemen optreden met het verbinden helpen wij u graag weer op weg.