Reparatie van uw Laptop & Computer

“Reparatie kan vaak een oplossing zijn”

Reparaties

Heeft u een defect aan uw laptop of computer zoals een kapot moederbord, harde schijf of toetsenbord? Neem contact op met ons om het defect te melden en wij kunnen u een prijsopgave doen over de eventuele reparatie. Voor een aantal reparaties hebben wij standaard tarieven. Bekijk hier de tarieven.

Windows opnieuw installeren

Dit is vaak de beste oplossing als uw laptop of computer traag werkt. U krijgt weer een schoon besturingssysteem waar u weer een tijd mee vooruit kunt. Voor al uw bestanden en software is ook een oplossing. Wij kunnen indien gewenst uw belangrijke bestanden en programma’s overzetten.

woman with computer and smartphone

SSD harde schijf installeren

De SSD is al een tijd in de markt. Toch zijn er nog veel mensen die er nog nooit van gehoord hebben. Heel kort gezegd: Een SSD blaast uw laptop of computer een nieuw leven in. Het opstarten gaat in enkele seconden en ook het zoeken van bestanden, opstarten van programma’s en overschrijven van data gaat super snel. Hij is tenslotte ook een stuk lichter en maakt geen geluid in tegenstelling tot de oude HDD. Dit blijft een goede investering want deze schijf kunt u weer hergebruiken indien u eventueel later toch wilt overstappen op een nieuwer type laptop of computer.

Neem voor meer informatie contact op met ons!

Virussen laten verwijderen

Wij bieden hulp bij het verwijderen van virussen, spyware, malware, rootkits en alle andere schadelijke software. Uw laptop kan hierdoor een stuk trager worden, maar ook uw persoonlijke bestanden kunnen aangetast worden. Het is hierbij belangrijk dat u er snel bij bent. Wij geven uitleg hoe u dit kunt voorkomen. Ook installeren wij anti-virus of werken uw huidige programma bij.